Notícies

Notícies

24 de juny de 2019

Reserva aquest 2019 el Camí dels Bons Homes guiat i al teu aire!


Camí dels Bons Homes, la travessa

Camí dels Bons Homes, la travessaEt recomanem aquesta  maravellosa experiència amb tot organitzat  perquè només agafis la motxila i comencis a caminar! Pren-te aquest espai i temps que necessites per descobrir aquell bon home o bona dona que portes dins!!


Pedratour ofereix la ruta autoguiada  en les dates que et vagin bé i  cuidant tots els detalls perquè gaudeixes de l'experiència al teu aire!


També ofereix  l'experiència  guiada de  caminar  al  Camí dels Bons Homes  amb grup durant cinc dies al  8 al 12 de juliol del 2019. RESERVA JA!!
I si ja has fet el Camí dels Bons Homes  i vols descobrir noves rutes, et recomanem el Camí de l'últim càtar,  una travessa increible que segueix la petjada de Guillem Belibaste, l'últim càtar occità conegut i documentat, al seu darrer viatge per les comarques del Berguedà, Alt Urgell i Pallars Sobirà. Pel que fa Discover Pyrenees, també ofereix productes familiars que combina el senderisme, els jocs i la gastronomia, de diferents durades. Tenen les propostes d'escapades de cap de setmana com Una escapada al món dels càtars, o bé una experiència d'un dia com Càtars i Déus: un dia de fantasia per la Cerdanya Comentaris

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com