Notícies

Notícies

31 de juliol de 2017

El Camí dels Bons Homes a TourNatur 2017


camidelsbonshomes_tournatur

camidelsbonshomes_tournatur


El Camí dels Bons Homes estarà present a la fira de TourNatur 2017 de Dusseldorf, una de les fires més importants sobre temàtica de senderisme, BTT i hiking d’europa.

 

La fira TourNatur

Els propers dies 1,2 i 3 de setembre el Camí dels Bons Homes, serà present a una de les fires més grans sobre temàtica de senderisme i hiking d’Europa, la TourNatur que se celebra a la ciutat alemanya de Dusseldorf.

Per aquest any, l’esdeveniment comptarà amb més de 275 exhibidors que oferiran un total de més de 5000 propostes com a destí turístic.


A qui va dirigida aquesta fira?

Doncs es tracta d’un públic molt heterogeni per totes les edats i condicions, però que presenten un sentiment en comú, la seva passió per les excursions, la natura i el senderisme.


“El públic que sigui jove o almenys jove de cor, és benvingut”!

 

Aquest és el reclam que fan els organitzadors de TourNatur, per incentivar que la gent vingui a gaudir, d’aquesta fantàstica fira enfocada a gaudir del món de la natura.


Quin es el paper del Camí dels Bons Homes a la fira TourNatur?

Segons la definició de la RAE, promocionar vol dir: Conjunt d’activitats el qual el seu objectiu és donar a conèixer alguna cosa, i justament això és el que pensem fer.

La nostra funció serà la de donar a conèixer no només els encants del Camí dels Bons Homes i Camí de l’Últim Càtar (la història, cultura, literatura i gastronomia que els càtars van deixar darrere seu), sinó a més, els territoris per on passen i els serveis que estan adscrits als camins.

Serà una experiència sensacional, on podrem intercanviar impressions, idees i sensacions, tant amb companys de sector com amb futurs visitants.


Fins aviat Bons Homes i Bones Dones


Comentaris

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com