Notícies

Notícies

17 de novembre de 2017

El Camí dels Bons Homes, un bon motiu de la cooperació europea POCTEFA amb el projecte NATTUR


Projecte  NATTUR

Projecte NATTUR


Objectiu complert

El projecte Nattur, impulsat per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, el Consell General d’Arièja, l’Agència de Turisme d’Arièja, la Universitat de Toulouse Jean Jaurès-ISTHIA i la Universitat de Girona, rebrà 1.161.068 euros del Fons Europeu al llarg dels propers tres anys. La proposta, que se centra en activitats turístiques en territoris transfronterers pirinencs de muntanya, ha estat una de les 62 candidatures escollides en la convocatòria del POCTEFA.


El paper del Camí dels Bons Homes

D’aquest milió i escaig d’euros, el Berguedà rebrà 376.187 euros. La comarca aprofitarà l’ajut per finançar programes d’acompanyament a les empreses, donar suport a esdeveniments esportius a la natura i millorar equipaments vinculats a les activitats a l’aire lliure. A banda, s’impulsaran accions de comunicació, promoció i comercialització de les propostes turístiques existents per incrementar el nombre de visitants. Entre altres projectes, l’Agència de Desenvolupament espera enfortir rutes transfrontereres com el Camí dels Bons Homes, el Camí de l’Últim Càtar i el Sender Càtar.


La missió del POCTEFA

El POCTEFA és un programa europeu de cooperació territorial creat per fomentar el desenvolupament sostenible dels territoris que fan de frontera entre Espanya, Andorra i França. Entre els projectes seleccionats, hi ha propostes de turisme, I+D, llengua, prevenció de desastres naturals, protecció del patrimoni natural i cultural, mobilitat transfronterera, transport sostenible, formació, etc.


Comentaris

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com