Notícies

Notícies

24 de gener de 2018

Aquesta és la millor prova de BTT que podràs fer durant el 2018.


Pyrenees Bike Race-Cami dels Bons Homes

Pyrenees Bike Race-Cami dels Bons Homes


La febre per la muntanya s'ha disparat en els darrers anys. Si a aquest fet li afegim el benestar que aporta practicar esport en aquest mitjà allunyat del formigó de la ciutat, tenim com a resultat un producte molt beneficiós per la persona.


Però després d'aquests anys esprement al màxim aquesta combinació explosiva de sensacions, em pregunto: és el màxim que li podem oferir a l'esportista?

Segurament la resposta sigui no. És molt probable que ens hàgim quedat només en la pell d'un producte que satisfà en tot moment la demanda més bàsica del seu públic, anar a practicar esport a la muntanya. Però que passa si carreguem aquest producte bàsic d'atributs únics com són història, sentiment, natura, esport, gastronomia i paisatge? Doncs que acabem tenint una experiència única d'aquelles que si deixes escapar, mai sabràs quan tindràs l'oportunitat de tornar-la a gaudir.

Els propers dies 12,13 i 14 d'octubre, tindrà lloc la primera prova de resistència al llarg del Camí dels Bons Homes, anomenada Pyrenees Bike Race, amb inici a Berga i final a la ciutat francesa de Foix. Tres etapes en tres dies, per gaudir de l'esport, la natura i part de la història de tots nosaltres.

Segueix el GR107, d'aquests cristians anomenats "Bons Homes o Càtars" que van ser perseguits al s. XIV per l'església catòlica.

Creua els Pirineus de sud a nord, visitant pobles històrics com Berga, Gósol, Puigcerdà o rendeix tribut a més de 200 caiguts a peus del castell de Montsegur, on diuen els llibres, els càtars amagaven el seu tresor.

Si vols apuntar-te a aquesta aventura única o saber més, visita www.pyreneesbikerace.com.


"L'aventura de la teva vida està a punt de passar per davant teu".


Comentaris

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 822 15 00
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com