Notícies

Notícies

26 de desembre de 2019

El Camí dels Bons Homes a la xarxa de Televisions de Catalunya


El Camí dels Bons Homes a la Xarxa de TV!

El Camí dels Bons Homes a la Xarxa de TV!El passat 18 de desembre l'equip de TV Olot van rodar l'últim programa de la sèrie  de Paisatges encreuats, que compten amb l'assesorament de l'Observatori del Paisatge de Catalunya. En aquesta ocasió el van dedicar  a  la Solana del Baridà, és una unitat de paisatge de gaire bé 19mil hectèrees que compren  les comarques de la Cerdanya i l'Alt Urgell. 

El programa és molt interessant a nivell d'imatge, i ens parla dels paisatges, els seus habitants i l'oferta de serveis i activitats interessants a fer en aquesta zona de la Cerdanya i Alt Urgell que coincideix amb el Camí dels Bons Homes als municipis deBellver, Prullans, Lles de Cerdanya, Éller i Meranges.


Una de les propostes  que veureu al programa és el Camí dels Bons Homes per la Cerdanya (min 16:39 del vídeo), en aquesta comarca  transcorren dues  precioses i muntanyeres etapes de la nostra travessa que valen molt la pena perquè podreu veure un contrast de paisatges amb la Serra del  Cadí és casi omnipresent.


En aquest capítol proposavem fer la ruta a cavall amb un carrautge molt especial que utilitzen  l'hípica  La Cerdanya a quatre potes per fer excursions familiars per la Cerdanya, per la plana de Prullans  algun tram del Camí dels Bons Homes pel riu Segre.


Esperem que gaudeixis d'aquest programa  i que et serveixi d'inspiració per fer alguna escapadeta al Camí dels Bons Homes i els seus voltants. Us deixem aquí l'enllaç del programa! 
Comentaris

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com