Notícies

Notícies

10 de gener de 2020

ATENCIÓ: Tram de camí GR107 de Mérens les Vals, tancat per obres!


Església romànica de Mérens-les-Vals, Arieja

Església romànica de Mérens-les-Vals, Arieja


Icona obresA causa de la construcció de la planta d’aigua de Mérens, el GR107 està tancat temporalment per raons de seguretat a tota la longitud de les obres mitjançant decret municipal de l’ajuntament de Mérens.Aquest tancament de GR107  afecta al tram entre Hospitalet- près-l'Andorre  i  Mérens-les- Vals, entre el pont de Saillens i les bordes de Saillens.


L’ús del tram  del sender entre els 2 passos sota el ferrocarril està formalment prohibit a partir d’ara i durant tota la durada de la construcció de la planta d’aigua per motius de seguretat.Les empreses ja han tancat l’accés i el cartell que trobareu adjunt realitzat per la  Communauté de communes de la Haute Ariège es col·locarà a cada costat del lloc així com a les sortides dels pobles de l’Hospitalet i Mérens per obtenir informació dels excursionistes.


 Mapa GR107 Mérens tancat per obres_ detall
A títol informatiu, la ONF realitzarà un desviament en les properes setmanes  de gener (treball ajornat que s'hauria d'haver dut a terme al desembre). Segons la disponibilitat d’equips i les condicions meteorològiques, el primer tram de treball proporcionarà com a mínim el marcatge del nou recorregut amb la vegetació sobrecollada per tal de permetre el pas dels excursionistes i la resta de millores amb l’eixamplament del sender es realitzarà al més aviat possible.Mapa GR107 Mérens tancat per obres_general


El sender serà accessible amb grans precaucions (sabent que part del sender passa en una tartera però el pas és ample i estabilitzat)  pel turisme equestre i ciclistes de muntanya només quan el desviament estigui totalment desenvolupat.


Aquesta nova ruta de desviació es conservarà fins i tot després de finalitzar les obres, sabent que la pista actual serà utilitzada pels camions de lliurament de la planta. Quan s’acabi la construcció de la planta d’aigua, tornarà a ser possible el pas de ciclistes i ciclistes de muntanya per la pista actual, però atenent el pas dels camions de lliurament ...

 
Per més informació contactar amb:

La Communauté de communes de la Haute-Ariège
13 Route Nationale 20
09250 - LUZENAC
E-mail : administration@cc-hauteariege.fr
Tél : 05 61 64 68 00Envia per Email Imprimir


Comentaris

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com