Notícies

Notícies

27 d'abril de 2020

Estem treballant per millorar la variant BTT i que disfrutis al màxim de l'aventura!


Millorem la ciclabilitat al Camí dels Bons Homes

Millorem la ciclabilitat al Camí dels Bons HomesAvui t'expliquem que estem il·lusionats teletreballant molt per la millora de la ciclabilitat del Camí dels Bons Homes en BTT!!

 

Tot i que és una travessa genial que connecta dos països, creues per paisatges pirinencs espectaculars, volem que sigui molt més accesible, agraïda i atractiva perquè a tu que t'agrada la bici i la muntanya gaudeixis plenament de la ruta!! .

Ara estem treballant en la primera fase del projecte que es tracta d'harmonitzar les etapes perquè siguin més homogènies i de replantejar els camins molt difícils o no ciclables i trams asfaltats.


I quan poguem sortir del confinament, farem el treball de camp per comprovar la nova proposta de ruta, tenir els tracks i donar-la a conèixer!! 

Aquesta feina és una feina conjunta amb diferents entitats implicades i donem les gràcies pel suport i consells a Turisme del Berguedà, Turisme de Cerdanya, Conseil General de l'Ariège, Silvia Rovira, Tracks de Cerdanya  i Parc Natural Cadí-Moixeró.

 

Ja us anirem informant i quan estigui a punt, us convidarem a tastar aquest nou itinerari del Camí dels Bons Homes en dues rodes!!


Comentaris

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com