Notícies

Notícies

21 de maig de 2021

Els camins valuós patrimoni que ens parla d'intercanvis, d’exili, de viatges, d'alegria i fins i tot d'enamorats!!


Arranjament Camí dels Bons Homes_ maig 2021

Arranjament Camí dels Bons Homes_ maig 2021Durant aquest mes estem treballant en la segona fase de manteniment dels camins històrics de la primera etapa del Camí dels Bons Homes, GR107 que va des del Santuari de Queralt a Gósol.


El nostre repte en gran part, des dels inicis  de la creació de la travessa,  ha estat recuperar i conservar  aquests  camins històrics amb ajuda de les entitats locals i el Parc Natural Cadi-Moixeró, perquè tu els gaudeixis, els  continuis transitant i es mantinguin vius!


Ara a la primavera si ja heu començat  a caminar veureu que aquesta etapa és una delícia,  gràcies a les  feines més profundes a  les que ens hem dedicat, com la creació de trencaaigües  per evitar l’erosió, d’esgraons i feines de recuperar l’estructura  dels camins. 


Com us vàrem explicar l’estiu passat ens vam centrar amb les  feines més urgents  de desbrossament, de treure més de 300 arbres caiguts als camins pel Glòria entre altres coses i ara a  la primavera acabem aquesta feina que farà que els camins es vagin mantenint  alguns anys més gràcies a la vostra ajuda i cura.


Quan caminis pel Camí dels Bons  Homes, et proposem fer consciència que estaràs trepitjant camins milenaris que són fils de la memòria, que han estat testimoni de molts fets i emocions. Un valuós patrimoni que ens parla d'intercanvis, d’exili, de viatges, d'alegria i fins i tot d'enamorats


Aquestes accions  conservació han estat possibles gràcies a la cooperació amb els nostres amics de l Ariège mitjançant el projecte de fons FEDER  NATTUR- POCTEFA.


Si teniu qualsevol consulta per planificar la travessa,  podeu navegar per la web, i  no dubteu escriure a info@camidelsbonshomes.com o interaccionar via per les xarxes socials!


Caminant amb respecte estem fent una gran acció de conservació dels camins. Caminem tant com puguem, les muntanyes ens esperen! Envia per Email Imprimir

Comentaris

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com