Notícies

Notícies

12 de maig de 2022

El Camí dels Bons Homes resulta doble premiat als premis CETT Alimara


NIt dels Premis Alimara 2022

NIt dels Premis Alimara 2022


Els 37ns Premis CETT Alimara han distingit aquest dijous 12 de maig els projectes que durant l’últim any han aportat una visió innovadora en l’àmbit de les experiències, la digitalització, la sostenibilitat i la recerca aplicada als sectors turístic, hoteler i gastronòmic. L’entrega dels premis s’ha dut a terme en la cerimònia La Nit dels Alimara.


Els Premis CETT Alimara Barcelona, creats al 1984, estan organitzats pel CETT, centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, juntament amb el Saló del Turisme B-Travel. Hi col·laboren l'Organització Mundial de Turisme i la Generalitat.


En aquesta edició el projecte de Melhorament, implementat per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà al Camí dels Bons Homes, ha rebut el 2n premi de la categoria Throught Experiences. En aquesta categoria es reconeixen aquelles iniciatives inspiradores, emocionals i/o motivacionals en el seu públic o usuaris.


El porjecte Melhorament és un estudi inèdit que estudia els beneficis concrets que t’aporta la realització d’una ruta de llarga durada, en l’estat d’ànim, la satisfacció amb la vida o la felicitat entre altres variables. A Catalunya no existia cap estudi d’aquest tipus i es va començar a desenvolupar fa just un any.


En la mateixa cerimònia d’entrega de premis, el Camí dels Bons Homes també ha rebut un segon reconeixement, recollint el premi “Alimara CAT”, per l’ús impecable de la llengua catalana en nous continguts i registres que generen noves aplicacions lingüístiques. Aquest guardó l’atorga la Direcció General de Política Lingüística i Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, que premia un projecte d’alta qualitat que fa un bon ús del Català en l’àmbit del sector turístic, hoteler i gastronòmic.


Des del Camí dels Bons Homes i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, estem molt contents d’haver rebut  dos premis pel projecte Melhorament del Camí dels Bons homes.  En relació a la iniciativa premiada, el president de l'ADB LLuís Vall afegia: “si tenim en compte que aquest projecte encara està en fase de sortida que en els pròxims mesos exposarem, el Melhorament té els ingredients necessaris per posar a les persones al centre del turisme i d’aquesta manera obrir un nou target de visitant que respecta i cuida l’entorn”.


Nit dels Premis Alimara 2022Després de la cerimònia, la CEO del CETT, la Dra. Maria Abellanet, ha afirmat: “El turisme s’està recuperant i demostra que té futur. Els Premis CETT Alimara posen de manifest com el sector afronta reptes com la digitalització, la sostenibilitat i el coneixement, sempre posant l’experiència dels clients al centre. Els premiats fan palès el compromís d’empreses i institucions per un turisme més responsable i amb retorn econòmic i social”.


PREMIS A CONCURS

Through Experiences

Premien els productes, serveis o accions de màrqueting i comunicació d’organitzacions que, apel·lant la sensibilitat, generen una experiència inspiradora, emocional i/o motivacional en el seu públic o usuari. Per aquest ordre, els guanyadors han estat:


Through Digitalization

Premien estratègies i/o accions específiques, així com nous models de negoci, que posen en valor l’aposta de les organitzacions en l’aplicació de tecnologies relacionades amb l’àmbit digital per incrementar la seva competitivitat i eficiència, amb l’objectiu de millorar el valor afegit aportat als clients i la seva experiència d’usuari.


Through Sustainability

Premien estratègies i/o accions concretes que evidencien el compromís de les organitzacions amb la sostenibilitat i la responsabilitat social corporativa.


Through Research

Premien la recerca aplicada portada a terme tant des de l’àmbit acadèmic com des de l’empresarial, d’aquells estudis i/o accions concretes que ajudin a donar resposta als reptes que afronta el sector.


PREMIS FORA DE CONCURS

Premi Els 3 Pioners

La CETT Fundació lliura el seu premi Els 3 Pioners. El premi, creat conjuntament per la Fundació Jordi Comas Matamala, la CETT Fundació i la Fundació Climent Guitart, reconeix aquelles persones o institucions que, des de qualsevol àmbit, han sigut precursores i han contribuït al desenvolupament i la millora del turisme de Catalunya. Cada fundació atorga un premi Els 3 Pioners. En aquesta ocasió, recau en Narcís Coll Frigola per la seva dilatada i exemplar trajectòria en el sector turístic.


Mass Media del CETT

S’atorga a Alcarràs, llargmetratge que retrata un territori i un ofici (pagesia) i ha projectat Alcarràs i la llengua catalana al món amb actors no professionals per respectar la variant dialectal de la zona. El film ha generat un alt interès per visitar la zona amb una increment de visitants gràcies a la suma de la promoció audiovisual i els atractius turístics d’Alcarràs.


Alimara CAT

Coorganitzat amb la Generalitat de Catalunya (Direcció General de Política Lingüística i Direcció General de Turisme), premia un projecte d’alta qualitat que fa un bon ús del Català en l’àmbit del sector turístic, hoteler i gastronòmic. S’atorga a l’empresa El camí dels bons homes per l’ús impecable de la llengua catalana en nous continguts i registres que generen noves aplicacions lingüístiques.


Premi dels estudiants del CETT

Entre totes les candidatures presentades a concurs, el col·lectiu d’alumnes del CETT ha distingit Too Good to Go pel seu projecte contra el malbaratament alimentari.

Envia per Email Imprimir

Comentaris

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com