Notícies

Notícies

29 d'agost de 2015

Millora etapa de Bagà a Bellver, tram del Refugi Cortals dee L'Ingla a Sant Serni de Coborriu!


Canvi del traçat  del  Refugi Cortals a Sant Serni de Coborriu

Canvi del traçat del Refugi Cortals a Sant Serni de CoborriuDurant  aquesta primavera i començament d'estiu  s'ha treballat en millorar l'etapa de Bagà a Bellver del Camí dels Bons Homes, tram  comprès entre el Refugi Cortals de l'Ingla i l'ermita romànica Sant Serni  de Coborriu, un tram  d'uns 2 km aproximadament. 


Les accions portades a terme han estat el desbrossament i arranjament del nou traçat, la senyalització horitzontal ( pintar les marques del GR), modificar la senyalització vertical existent, fer de nou el track i la descripció de l'etapa.


Els motius pels quals es va plantejar el canvi, han estat perquè aquest nou tram de dos quilòmetres, era més coherent per l'itinerari, més curt i amb menys desnivells innecessaris. 


A més a mésa la zona del Cap del Ras ens  trobem amb freqüents i periòdiques tales forestals que  creaven una mica de confusió als excursionistes, degut a que es removia molt la zona, fent nous corriols pel róssec de la fusta i eliminant la senyalització horitzontal.


Ara el nou camí des del Refugi creua  la pista de l'Ingla, finalment creua un pontet que està al costat de l'Area de pic-nic de l'Ingla i a partir d'aquí continua per l'agradabel pista de l'Ingla fins a Sant Serni de Coborriu.


Teniu la informació actualitzada de l'etapa sencera aquí

 Envia per Email Imprimir

Comentaris

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 822 15 00
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com