Notícies

Notícies

1 de febrer de 2017

Berguedà, Arieja i Girona s’uneixen per presentar un projecte de cooperació europea POCTEFA per impulsar el Camí dels Bons Homes i el turisme de Natura


Projecte  NATTUR

Projecte NATTUREl Servei de Turisme de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, conjuntament amb el Consell Departamental de l’Arieja, l’Agència de Desenvolupament Turístic de l’Arieja, La universitat de Toulouse i la de Girona en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Cerdanya, s’han unit per presentar davant la Unió Europea un dossier de projecte de millora i estructuració de l’oferta turística de Natura del territori i han superat la primera fase de selecció de tots els projectes presentats.


El projecte NATTUR (acrònim de Natura i Turisme) parteix de l’objectiu d’impulsar les activitats al medi natural a les tres zones (Berguedà, Arieja i Girona) per fer d’aquests territoris uns espais protegits però a la vegada vius, amb una coordinació que uneixi sota una mateixa estructura agents turístics, empreses, administracions i institucions acadèmiques del territori.


A través de la presentació en aquesta convocatòria es pretén estructurar i acompanyar el desenvolupament de les empreses turístiques d’aquest sector per que augmentin en nombre i en qualitat. Millorant l’oferta turística sostenible per afavorir l’economia, valoritzar el patrimoni natural i optimitzar els impactes en els territoris.


Una de les accions importants que vertebren el projecte és l’harmonització i millora de l’oferta i promoció de la ruta transfronterera del Camí dels Bons Homes – Camí de l’Últim Càtar, ruta de referència a la nostra comarca, que uneix històricament els territoris del Berguedà, la Cerdanya i l’Arieja i que des de fa una vintena d’anys que es dinamitzen.


A l’espera que aquesta proposta prosperi i així poder obtenir l’ajut econòmic per impulsar aquest projecte turístic, des de l’Agència es continua treballant per arribar més enllà de les fronteres del Berguedà.Envia per Email Imprimir


Comentaris

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 822 15 00
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com