Notícies

Notícies

4 d'abril de 2019

5 Coses que la natura pot fer per tu i no n’ets conscient.


Etapa Orgeix - Comus. Camí dels Bons Homes

Etapa Orgeix - Comus. Camí dels Bons Homes


Per començar, aquest no serà el típic post on et direm que surtis a caminar o et recomanarem què pots fer per sentir-te millor o et preguntarem quan va ser l’última vegada que vas sortir a caminar o córrer, res d’això, aquí simplement et direm que ho facis i que surtis a buscar el teu espai verd.


Surt i busca el teu espai verd”

 

Per què ens creguis, no necessitem esmenar-te els estudis que la universitat de Winsconsin ha publicat, farem tot el contrari, et parlarem de tots els estudis que parlen de com de  contraproduent és estar en contacte amb la natura. - Saps quants n’he trobat? Correcte, 0.


Ara que ja tinc la teva atenció, comencem:


Les 5 coses que hauries de saber sobre tu mateix i potser no les saps.

 

1.       Porta una vida equilibrada. Sortir a caminar o córrer per un espai verd, no es una opció, és una obligació. Traça un eix amb els elements més importants de la teva vida, potser acabes de destacar la família, la feina, l’oci, els amics, doncs com a mínim te’n falta 1, el teu moment en contacte amb la natura.


2.       El dia que em vaig enamorar de la natura. No cal que a partir del dia d’avui comencis a abraçar tots els arbres que vegis, però si que els pots anar saludant de tant en tant, i amb això vull dir que les teves transicions del nucli urbà al nucli rural han de ser més constants.


3.       Tancat per vacances. Tu no sé, però el teu cos i la teva ment necessiten vacances i les vacances que et demanen no són precisament d’anar a un resort al Carib, la teva ment busca desinhibir-se constantment de la pressió diària a la que la sotmets. Està molt bé que pengis a les teves xarxes socials que avui has sortit a córrer i has cremat 700kcal, però molt millor seria que pengessis que avui has sortit a córrer per la muntanya i has aconseguit alliberar la teva ment de toxines.


4.       Comença la generació Dalí – Picasso. Estem exposats a una massiva carrega d’informació diària: el Whatsapp, l’email, el transit, la gent, tot això no fa més que disminuir la nostra concentració i ens fa menys eficients. Què passa al posar un peu a la natura? Que la nostra creativitat es dispara i això és perquè en un entorn de natura, som capaços d’aïllar tots aquest elements de distracció i deixar anar la nostra imaginació.


5.       Us deixo amb un proverbi africà que encaixa molt bé amb el que hem parlat. Si vols anar ràpid ves sol, si vols arribar lluny, ves acompanyat.


Fins aviat Bons Homes i Bones Dones


Comentaris

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com