Notícies

Notícies

20 de setembre de 2017

Ultra Pirineu 2017, una cursa d'emocions.


Sortida de l'Ultra Pirineu

Sortida de l'Ultra Pirineu


Penso en la meva família, ara fa una estona que no veig ni a la Ruth, ni a l'Ester, ni al Pau ni a la Valèria, la meva dona tampoc està. - Caram on s'haurà emportat la Leo als nens?- Comença haver hi molta gent i tot i que estem a 23 de setembre i són les 6:40 del matí, fa fred. -Segur que han anat al bar a prendre una xocolata calenta per fer temps fins a l'inici de la carrera-.

Veig moltes cares noves, la joventut ho copa tot, quedem pocs veterans. Tot i que porto 8 edicions, em noto tens amb nervis, la meva capacitat de concentració fa estona que ha començat a minvar, és un sentiment que s'apodera de tu hores abans d'una cursa important.

-On son la Leo i els nens? No em veuran sortir...-

Va, millor em relaxo una mica amb música del meu reproductor, música propera, d'aquesta que em fa recordar bons moments, música que he escoltat tota la meva vida, familiar. Sona Bohemian Rapsody de Queen, un gran tema.
Noto com les pulsacions comencen a estabilitzar-se, tot és serena al meu voltant, queden menys de 10 minuts perquè tot això comenci i el Freddy Mercury ja fa estona que amorteix les veus de la resta de corredors, només estem ell, jo i 110 km per endavant.

-I la Leo?- La busco amb la mirada, a esquerra a dreta, 3 minuts. De sobte algú m'estira del braç i em fa senyals cap al públic que s'amuntona cap a les valles de protecció, algú em crida, són ells, la Leo i els nens, -Xaviii- em criden. Podem començar quan vulguin, penso per dins meu -, ja ho tinc tot.


Salomon Ultra Pirineus 2017
Comença la màgia a la muntanya. Els propers 22,23 i 24 de setembre, milers de corredors de totes les nacionalitats, ompliran el poble medieval de Bagà i els seus voltants, per participar en la novena edició, d’aquesta ja, mítica cursa pel Pirineu. El repte és exigent 110km amb forts desnivells, només apte per aquells que s’han preparat a consciència durant l’any. Pocs s’emportaran la gloria però tots podran gaudir de l’espectacle de la natura per on passa el recorregut, entre aquests trams escollits per guiar als futurs guanyadors, hi ha varies etapes del Camí dels Bons Homes. Hi haurà diferents modalitats de distància que s’adapten a diferents perfils de corredors, des de nens fins a veterans, tot orientat perquè sigui una gran festa. Encara pots participar-hi, visita la web: www.ultrapirineu.com.


Fins aviat Bons Homes i Bones Dones.


Comentaris

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 822 15 00
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com