Notícies

Notícies

5 d'octubre de 2017

16 "Xiquets i Xiquetes" col·laborant en el manteniment del camí.


"Xiquets i Xiquetes" a punt per fer feina.

"Xiquets i Xiquetes" a punt per fer feina.


-          Mariaaaa! - Va cridar l’Olga des de l’altra punta de la casa. -Va que ja marxem, has agafat la destral, la pala i el rastell?-

-          Siiiiii, “sempre a punt” - va respondre la Maria, que d’un ensurt s’havia aixecat d’una migdiada improvisada que estava fent d’amagat.


D’aquesta manera comença la història de 16 “Xiquets i Xiquetes” de l’Agrupament Escolta Agila de Valencia, que el passat mes d'agost, van decidir venir a fer tasques de manteniment, a la zona de l’Espà, entre Feners i Gósol, en una de les etapes del Camí dels Bons Homes.l'Agrupament Escolta Argila, de Alaquàs a València, va nàixer l'any 1983. Treballen amb « xiquets » des de els 7 fins als 19 anys d'edat.


Actualment, el grup el formen 150 persones actives. De les quals, a aquest campament a Gósol hi eren 106. El servei el van dur a terme amb els « Companys de Ruta », 14 joves d’entre 17 a 19 anys més 2 scouters.


La seva missió principalment és fer un servei cap al poble, educant en valors escoltes als « xiquets i les xiquetes ». A través de dinàmiques, jocs i experiències aprofundeixen amb els joves diversos temes, com el compromís, el gust pel treball ben fet, la empatía, el servei, tindre cura de la natura i de l'entorn, i molts més.
També han participat en trobades internacionals i han col·laborat amb diverses associacions i ONGs.


Fins aviat Bons Homes i Bones Dones


Comentaris

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 822 15 00
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com