Notícies

Notícies

18 de gener de 2018

El Camí dels Bons Homes i la fira de cicloturisme de Stuttgart


Fira Stuttgart

Fira Stuttgart


Stuttgart, és una ciutat alemanya de poc més de 600.000 habitants, situada al cor d'Europa, coneguda per, entre altres raons, ser la seu de prestigioses marques del món de l'automòbil com són: Porsche o Mercedes... Però en aquest cas, no parlarem de cotxes sinó de bicis i és que el passat cap de setmana 13 i 14 de gener es va celebrar allà, una de les fires més gran i de més prestigi relacionada amb el món del cicloturisme, senderisme i caravàning que es poden trobar avui en dia.


"El Camí dels Bons Homes, present a una de les fires més importants de cicloturisme d'Europa, la Fahrrad & ErlebnisReisen".
 
 
Per la fira van circular milers de persones, que puntuals cada dia, van omplir cada racó de l'enorme recinte ferial "Messe Stuttgart". Les previsions són molt optimistes de cara a aquesta darrera edició i ja apunten a que se superarà les xifra d'assistents de l'anterior any que van arribar a 23.000 persones en un cap de setmana. 
 
"Públic molt tècnic amb preguntes molt concretes i que tenen clar que és el que busquen".
 
Situats en una de les principals entrades, es trobava l'estan de Pirineus, on el Camí dels Bons Homes va estar present promocionant el territori del Berguedà, Cerdanya, Alt Urgell i Pallars Sobirà.
 
Un cop més s'ha aconseguit apropar el nostre producte a un públic que reclama, espais per caminar i natura per gaudir.

 


Comentaris

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com