Localització i com arribar

Localització i com arribar

 

El Camí dels Bons Homes transcorre entre les muntanyes del Pirineu català i francès.

La ruta comprèn les comarques del Berguedà, la Cerdanya, l’Alt Urgell , a Catalunya; i l’Arièja a França. Les ciutats importants més properes són Barcelona, a Catalunya, i Toulouse, a França.


Mapa localització Camí Bons Homes_OK


 

COM ARRIBAR?? 

La ruta es comença  al Santuari de Queralt  a 8 kms de Berga..


Santuari de Queralt_ inici del GR 107


Si vens amb el teu cotxe has d'agafar l'entrada Nord de Berga, i un cop arribis al Santuari aparca'l al parking  fins la tornada, és un lloc segur, amb moltes places i gratuït.

Si vens amb transport públic tens tres camins diferents per pujar des de Berga  al Santuari, pots triar el camí de les Capelles, de l'Obaga i de Sant Pere de Madrona,  trigaràs uns 50 minuts a peu aproximadament.

 

COM TORNAR?? 


Castell de Foix

 

Un cop acabada  la ruta a Foix, tens el tren que et pot portar a Puigcerdà o Barcelona.

Has d'agafar el tren  de Foix a la Tour de Carol i d'aquí  enllaçar amb la Renfe per anar a Puigcerdà o Barcelona (el tren fa la línia Foix, Ax-les-Termes, Merens-les-Vals, Hospitalet, Porta, La Tour de Querol i Puigcerdà).


Per conèixer els horaris dels trens francesos i catalans, podeu consultar les webs: www.renfe.eshttp://www.voyages-sncf.com/billet-train/horaires .

Us recomanem per trobar correctament l'horari del tren, al camp de la Tour de Carol poseu  « LATOUR DE CAROL ENVEITG (66)»


Altres connexions: TEISA fa la línia Girona-Manresa, ALSA fa la línia Barcelona-Manresa-Berga-Bagà-Puigcerdà-Andorra (o Llívia). També ALSA fa la connexió Puigderdà-Bellver de Cerdanya.


Si ho preferiu, podeu tornar en taxi  a qualsevol altra localitat amb els taxis associats al Consell Regulador. Aquests taxis són 4 x4, amb una capacitat de 9 places, i tenen l'opció de portar bicicletes. 

 

Tarifes aproximades deTaxi:

 

La Tour de Carol – Queralt. Preu: 87€ (6 places)

Foix – Queralt. Preu:208€ (6 places)

 

*Degut al Covid, només poden portar fins a un màxim de 6 persones, ja que als seients davanters no hi pot seure ningú.  


Penseu en reservar el servei de taxis amb antelació!!!


A l'Oficina de turisme de Montsegur podeu contractar un taxi per anar fins a Foix. El taxi Montsegur-Foix (Olivier): (0033)8 20821210 Aquest estiu 2020 hi ha novetats  sobre el transport que te les expliquem AQUÍ!!

Estació de tren de Foix

 Envia per Email Imprimir

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com