Localització i com arribar

Localització i com arribar

 

El Camí dels Bons Homes transcorre entre les muntanyes del Pirineu català i francès.

La ruta comprèn les comarques del Berguedà, la Cerdanya, l’Alt Urgell , a Catalunya; i l’Arièja a França. Les ciutats importants més properes són Barcelona, a Catalunya, i Toulouse, a França.


Mapa localització Camí Bons Homes_OK


 

COM ARRIBAR?? 

La ruta es comença  al Santuari de Queralt  a 8 kms de Berga..


Santuari de Queralt_ inici del GR 107


Si vens amb el teu cotxe has d'agafar l'entrada Nord de Berga, i un cop arribis al Santuari aparca'l al parking  fins la tornada, és un lloc segur, amb moltes places i gratuït.

Si vens amb transport públic tens tres camins diferents per pujar des de Berga  al Santuari, pots triar el camí de les Capelles, de l'Obaga i de Sant Pere de Madrona,  trigaràs uns 50 minuts a peu aproximadament.

 

COM TORNAR?? 


Castell de Foix

 

Un cop acabada  la ruta a Foix, tens el tren que et pot portar a Puigcerdà o Barcelona.

Has d'agafar el tren  de Foix a la Tour de Carol i d'aquí  enllaçar amb la Renfe per anar a Puigcerdà o Barcelona (el tren fa la línia Foix, Ax-les-Termes, Merens-les-Vals, Hospitalet, Porta, La Tour de Querol i Puigcerdà).


Per conèixer els horaris dels trens francesos i catalans, podeu consultar les webs: www.renfe.eshttp://www.voyages-sncf.com/billet-train/horaires .

Us recomanem per trobar correctament l'horari del tren, al camp de la Tour de Carol poseu  « LATOUR DE CAROL ENVEITG (66)»


Altres connexions: TEISA fa la línia Girona-Manresa, ALSA fa la línia Barcelona-Manresa-Berga-Bagà-Puigcerdà-Andorra (o Llívia). També ALSA fa la connexió Puigderdà-Bellver de Cerdanya.


Si ho preferiu, podeu tornar en taxi  a qualsevol altra localitat amb els taxis associats al Consell Regulador. Aquests taxis són 4 x4, amb una capacitat de 9 places, i tenen l'opció de portar bicicletes. 

 

Tarifes aproximades deTaxi:

 

La Tour de Carol – Queralt. Preu: 87€ (6 places)

Foix – Queralt. Preu:208€ (6 places)

 

 

Penseu en reservar el servei de taxis amb antelació!!!


A l'Oficina de turisme de Montsegur podeu contractar un taxi per anar fins a Foix. El taxi Montsegur-Foix (Olivier): (0033)8 20821210 Estació de tren de Foix

 Envia per Email Imprimir

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com