Etapes

Full de Ruta

Itinerari circular 1:D'Espinalbet a Corbera i la Figuerassa

Caminades Conscients


Desplaçant el punter a través del l'àrea de color del gràfic de desnivell veuràs la corresponent ubicació en el mapa superior. Si fas clic en qualsevol dels marges de la corba, obtindràs l'altitud exacta.


Desnivell pujada

380 m

Distància

7,4 Km

Duració

2,5 hores

Dificultat

Fàcil

Altitut màxima

1492 m

Altitud mínima

1170 m
Descripció


La Figuerassa és un dels gran miradors des d’on contemplar la gran extensió de la Depressió Central Catalana. Situada just on s’acaba el pre-pirineu, als seus peus acull la població de Berga. Pujar-hi des d’Espinalbet aplana el terreny, ja que es fa una pujada progressiva, que permet anar gaudint dels seus boscos i dels espais oberts que van mostrant grans panoràmiques, de la serra de Queralt, i el perfil de cims emblemàtics dels Rasos de Peguera com són el cim d’Estela i el Roc d’Auró. També es passa per espais amb història com l’església de Sant Vicenç d’Espinalbet , ubicada en l’indret on hi hagué el Castell del reconegut trobador Guillem de Berguedà, i el Santuari de Corbera, en un enclavament molt especial amb uns planells ideals per respirar la calma de l’indret.

 

Senyalització:  Alterna GR 107, PR-C 73, PR-C73.1 i Xarxa de Camins del Berguedà (marca groga) i algun petit tram sense marcatge.


Itinerari circular1


 Descarrega't  la Guia Pas a pas i l'audios que trobaràs al final de la pàgina


També  pots consultar la ruta al wikiloc

VEURE TOTEnvia per Email Imprimir


Comentaris

Explica'ns què t'ha semblat aquesta etapa?

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com