Notícies

Notícies

RSS 2.0

 • Camí dels Bons Homes, la travessa

  Camí dels Bons Homes, la travessa

  Reserva aquest 2019 el Camí dels Bons Homes guiat i al teu aire!

  24 de juny de 2019


  Et recomanem aquesta  maravellosa experiència amb tot organitzat  perquè només agafis la motxila i comencis a caminar! Pren-te aquest espai i temps que necessites per descobrir aquell bon home o bona dona que portes dins!!

  Pedratour ofereix la ruta autoguiada  en les dates que et vagin bé i  cuidant tots els detalls perquè gaudeixes de l'experiència al teu aire!

  També ofereix  l'experiència  guiada de  caminar  al  Camí dels Bons Homes  amb grup durant cinc dies...

 • Castell de Foix

  Castell de Foix

  Desviament temporal de la ruta entre el Col de Porte-Pa y Foix (última etapa del GR107)

  15 de juny de 2019

   
  A causa de l'oposició al pas del sender per un propietari en el sector Pech de Foix, el GR®107 i GR®367 no es poden utilitzar actualment entre a Le Col de Porte-Pa  i la « Ferme de Pech de Naut »

  A Wikiloc podreu trobar el track del camí alternatiu que permet als vianants arribar a Foix, desviament de 3,13 km: https://bit.

 • XXè Aniversari del Camí dels Bons Homes

  XXè Aniversari del Camí dels Bons Homes

  XX Aniversari del Camí dels Bons Homes

  14 de juny de 2019


  Ahir, el Consell Regulador dels Bons Homes va celebrar les dues dècades d'existència d'aquest recurs nascut com un revulsiu contra la crisi de la mineria i el tèxtil amb un acte al monestir de Sant Llorenç, que va aplegar estudiosos com l'escriptor Antoni Dalmau, el director del parc natural del Cadí Moixeró, Jordi Garcia, el director de la Fundacio Alícia, Toni Massanés, i alguns dels 46 establiments (albergs, restaurants) a redós del camí

   
  Jordi Garcia Petit, l'únic dirigent...

 • Aniversari 20 CBH

  Aniversari 20 CBH

  Celebrem el XX l'aniversari del Camí dels Bons Homes!

  4 de juny de 2019

  Serà un dia especial per compartir experiències i vivències d'aquest llarg camí que hem fet possible entre tots i totes.

 • La millor hora de sortir a caminar

  La millor hora de sortir a caminar

  Quina és la millor hora per sortir a caminar?

  22 de maig de 2019

  -          El lema de la meva companya Rosa és “A caminar se surt d’hora i a partir de les 14h,  “siesta”, cervesa, llibre i a esperar l’etapa de l’endemà”.

  No li falten motius per formular aquesta afirmació, ja no pel sol fet d’aprofitar el dia, que ja seria un motiu de pes, sinó que, aquesta recomanació va més enfocada a no fer passar al nostre cos un esforç innecessari.

 • Pastanagat

  Pastanagat

  La cuina dels Bons Homes, el Pastanagat

  5 de maig de 2019

  Els Bons Homes ens van deixar un gran llinatge darrere seu, tal és el cas, que tot i haver passat més 800 anys d'ençà que van estar per terres catalanes, encara avui dia, fem us de gran part de les seves tradicions.

  Com ja sabeu la cuina a temps dels càtars va ser molt característica de la seva forma de vida, és a dir senzilla,  i sempre molt marcada pels productes de cada temporada.

 • Etapa Orgeix - Comus. Camí dels Bons Homes

  Etapa Orgeix - Comus. Camí dels Bons Homes

  5 Coses que la natura pot fer per tu i no n’ets conscient.

  4 d'abril de 2019

  Per començar, aquest no serà el típic post on et direm que surtis a caminar o et recomanarem què pots fer per sentir-te millor o et preguntarem quan va ser l’última vegada que vas sortir a caminar o córrer, res d’això, aquí simplement et direm que ho facis i que surtis a buscar el teu espai verd.

 • Pyrenees Bike Race-Cami dels Bons Homes

  Pyrenees Bike Race-Cami dels Bons Homes

  Aquesta és la millor prova de BTT que podràs fer durant el 2018.

  24 de gener de 2018

  La febre per la muntanya s'ha disparat en els darrers anys. Si a aquest fet li afegim el benestar que aporta practicar esport en aquest mitjà allunyat del formigó de la ciutat, tenim com a resultat un producte molt beneficiós per la persona.

  Però després d'aquests anys esprement al màxim aquesta combinació explosiva de sensacions, em pregunto: és el màxim que li podem oferir a l'esportista?
  Segurament la resposta sigui no.

 • Fira Stuttgart

  Fira Stuttgart

  El Camí dels Bons Homes i la fira de cicloturisme de Stuttgart

  18 de gener de 2018

  Stuttgart, és una ciutat alemanya de poc més de 600.000 habitants, situada al cor d'Europa, coneguda per, entre altres raons, ser la seu de prestigioses marques del món de l'automòbil com són: Porsche o Mercedes... Però en aquest cas, no parlarem de cotxes sinó de bicis i és que el passat cap de setmana 13 i 14 de gener es va celebrar allà, una de les fires més gran i de més prestigi relacionada amb el món del cicloturisme, senderisme i caravàning que es poden trobar avui en dia.

 • Projecte NATTUR

  Projecte NATTUR

  El Camí dels Bons Homes, un bon motiu de la cooperació europea POCTEFA amb el projecte NATTUR

  17 de novembre de 2017

  Objectiu complert
  El projecte Nattur, impulsat per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, el Consell General d’Arièja, l’Agència de Turisme d’Arièja, la Universitat de Toulouse Jean Jaurès-ISTHIA i la Universitat de Girona, rebrà 1.161.068 euros del Fons Europeu al llarg dels propers tres anys.

 • Poble abandonat de Peguera

  Poble abandonat de Peguera

  El poble abandonat de Peguera

  15 de novembre de 2017

  Saber viure el moment.
  Sortir a caminar et pot portar a més d’un lloc a la vegada. Pot ser que les teves pases estiguin anant en una direcció i la teva ment hagi viatjat a molts quilòmetres de distancia d’on et trobes en aquell moment. Estic molt d’acord amb que la nostra condició humana passi per aquesta dispersió i ho trobo lògic, donat que, d’igual manera que sortim a estirar les cames, també hem de permetre que sigui la nostra ment la que surti a “estirar les neurones”.

RSS 2.0Envia per Email Imprimir

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com