Notícies

Notícies

RSS 2.0

 • Imatge Festival Càtar XXII

  Imatge Festival Càtar XXII

  XXII Festival Càtar del Pirineu Català

  7 de juliol de 2017

  Tornen els Bons Homes. XXII Festival Càtar del Pirineu Català.
   
  S’inaugura la XXII edició del Festival Càtar del Pirineu Català, on intervenen una desena de municipis al llarg de les 4 comarques implicades:  el Berguedà, la Cerdanya, l’Alt Urgell i el Pallars Sobirà.

 • Projecte NATTUR

  Projecte NATTUR

  Berguedà, Arieja i Girona s’uneixen per presentar un projecte de cooperació europea POCTEFA per impulsar el Camí dels Bons Homes i el turisme de Natura

  1 de febrer de 2017


  El Servei de Turisme de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, conjuntament amb el Consell Departamental de l’Arieja, l’Agència de Desenvolupament Turístic de l’Arieja, La universitat de Toulouse i la de Girona en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Cerdanya, s’han unit per presentar davant la Unió Europea un dossier de projecte de millora i estructuració de l’oferta turística de Natura del territori i han superat la primera fase de selecció de tots els projectes...

 • Camí dels Bons Homes al mercat alemany

  Camí dels Bons Homes al mercat alemany

  Bona repercussió del Camí dels Bons Homes al mercat alemany!

  4 de novembre de 2016


  Enguany  des del Camí dels Bons Homes hem realitzat algunes accions al mercat alemany que estan donant els seus fruits! 

  Al juny vam acollir 8 periodistes de difrents països d'Europa; Alemanya, França, Benelux i Espanya,  amb una acció anomenada Meet the Press organitzada per l'Agència Catalana de Turisme, on varem passejar per un tram del Camí dels Bons Homes a Peguera i varem fer un tast de cuina càtara.

 • Concurs d'Instagram al Camí dels Bons Homes

  Concurs d'Instagram al Camí dels Bons Homes

  Participa al Concurs Instagram: “Ensenyan’s el Bon Home que portes dins”.

  3 d'octubre de 2016

  Podríem dir que els bons Homes eren els indignats medievals, tenien esperit crític, rebutjaven  l’opulència, la guerra i els valors feudals de l’època. Volien tornar a l’austeritat  original, la seva alimentació era sana  i només la Natura i els camins eren el seus “temples”. Ara 700 anys després molt d’aquests valors són vigents a l’actualitat i poden ressonar entre nosaltres.

 • Records del Camí dels Bons Homes

  Records del Camí dels Bons Homes

  Emporta't el teu record del Camí dels Bons Homes!

  5 de setembre de 2016


  Si t'ho has passat bé a la teva experiència a la travessa,  qué millor que portar-te a casa  un petit record d'aquestes emocions viscudes.

  Si vols tenir un souvenir del Camí dels Bons Homes,tria i remena a la nostra botigueta. Tenim imans, tasses, buffs, cantimplores, samarretes,dessuadores, gorres, llibretes i llibres, que et faran tornar a pensar en la màgia de la travessa!

  Pots comprar aquí! 

 • Viatge de premsa Meet the press

  Viatge de premsa Meet the press

  Periodistes internacionals visiten el Camí dels Bons Homes!

  19 de juny de 2016

  El passat dimecres 17 de juny vuit periodistes de diversos països;Alemanya, França, Bèlgica , Holanda i Espanya, van visitar Camí dels Bons  Homes en el marc de l’acció promocional organitzada per l’Agència Catalana de Turisme, anomenada  Meet the Press.

 • Troballes arqueològiques al Castell càtar de Castellbò

  Troballes arqueològiques al Castell càtar de Castellbò

  Troballes de gran valor històric al Castell Càtar de Castellbò

  18 de juny de 2016


  Durant aquest mes s'ha finalitzat amb èxit una intervenció arqueològica, en què s'ha localitzat tombes, fragments ceràmics i elements numismàtics, realitzat gràcies a la Diputació de Lleida i  l'Ajuntament de Montferrer i Castellbò. 

  Els treballs han permès posar al descobert diverses troballes de gran valor històric, com ara tombes, fragments ceràmics i elements numismàtics, entre d'altres.

 • Futur en Seine: festival europeu d'innovació digital

  Futur en Seine: festival europeu d'innovació digital

  Oh là la! El joc Belibasta escollit per anar a París com una de les millors pràctiques transmedia europees!!

  9 de juny de 2016


  El centre tecnològic Eurecat, com a membre del consorci Eurotransmedia, ha seleccionat el projecte de ludificació del Camí de l’Últim Càtar, entre les millors pràctiques transmedia europees.

  El projecte català participarà, dins d’una sessió  organitzada pel consorci Eurotransmedia, a “Futur en Seine”, un dels esdeveniments d’innovació digital més importants d’Europa, que el 10 de juny mostrarà a París les millors pràctiques en narrativa transmedia.

 • Cartell festival pica d estats belibasta

  Cartell festival pica d estats belibasta

  Juga una aventura novedosa seguint el rastre de l'últim càtar, al Festival de senderisme de la Pica d'Estats!

  4 de juny de 2016

  Vine i descobreix les pistes que Belibasta va deixar amagades a Àreu, troba on s'amaguen les cançons, escolta-les i trobar els missatges ocults al Camí de l'Últim Càtar.
  Quan hagis completat tot el recorregut, obtindràs les recompenses i paraules clau que-si  realitzes tots els capítols-et permetran resoldre els mots encreuats de la web de Belibasta  i guanyar premis i sorpreses.

 • Pla de Boet, Camí de l'últim càtar

  Pla de Boet, Camí de l'últim càtar

  Dinamisme primaveral i preparació de l’estiu al Camí dels Bons Homes!

  10 de maig de 2016

  Aquesta primavera s’està caracteritzant per l’activitat i dinamisme al Camí dels Bons Homes, amb accions per posar a punt la ruta diversos aspectes i preparar la temporada d’estiu del  2016.

 • Nous productes 2016 al Camí dels Bons Homes

  Nous productes 2016 al Camí dels Bons Homes

  Les agències de viatges del Camí dels Bons Homes ens ofereixen nous productes pel 2016!!

  18 de febrer de 2016


  Si no disposeu de massa temps per organitzar-vos la travessa  a peu, en BTT, a  cavall, per trams, etc,...i voleu tenir la seguretat que tota la logística està acuradament pensada, teniu a la vostra dispocisió les agències de viatges i guies  adherits al Camí dels Bons Homes. 

  Així tots aquells detalls que requereixen temps com les reserves als allotjaments de la ruta, transport de maletes, informació acurada i recolzament en general els tindreu coberts.

 • Bellver de Cerdanya

  Bellver de Cerdanya

  Nous plafons urbans al Camí dels Bons Homes

  16 de novembre de 2015

   
  Aquesta senyalització  renovada, reemplaça la que existia des de l'any 2007, i aporta un valor afegit  a la senyalització vertical i horitzontal existent a tota la ruta, amb la informació de la nova ruta recentment creada, el Camí de l'últim càtar.

 • Belibasta, el camí de l'últim càtar

  Belibasta, el camí de l'últim càtar

  Belibasta: Narració Turisme i Tecnologia

  8 d'octubre de 2015

  Projecte de ludificació transmedia  i geocatching de la ruta  “Belibasta, el Camí de l´últim Cátar”
    

  Un projecte de turisme transmèdia
   

  Tot i que històries i relats són allò que ens fa viatjar i fruir d'un lloc, la veritable ànima del desig turístic, son una dimensió, fins ara, força desaprofitada i sovint desvinculada de la pràctica real.

 • Hike&Trekking Magazine

  Hike&Trekking Magazine

  El Camí de l'últim càtar a la revista holandesa Hike&Trekking

  24 de setembre de 2015

  Aquest agost s'ha publicat  un article del Camí de l'últim càtar en  la  prestigiosa revista holandesa Hike & Trekking,  especialitzada en senderisme  i rutes a peu arreu del món.

  La revista  ha fet ens ha fet el reportatge sobre la ruta i  l'història de l'últim càtar,els seus paisatges, els indrets amb patrimoni cultural i serveis.

  Us compartim l'articles i us convidem a descarregar-vos-lo sencer en pdf.

 • Canvi del traçat del Refugi Cortals a Sant Serni de Coborriu

  Canvi del traçat del Refugi Cortals a Sant Serni de Coborriu

  Millora etapa de Bagà a Bellver, tram del Refugi Cortals dee L'Ingla a Sant Serni de Coborriu!

  29 d'agost de 2015


  Durant  aquesta primavera i començament d'estiu  s'ha treballat en millorar l'etapa de Bagà a Bellver del Camí dels Bons Homes, tram  comprès entre el Refugi Cortals de l'Ingla i l'ermita romànica Sant Serni  de Coborriu, un tram  d'uns 2 km aproximadament.

RSS 2.0Envia per Email Imprimir

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 822 15 00
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com