Notícies

Notícies

RSS 2.0

 • Sortida de l'Ultra Pirineu

  Sortida de l'Ultra Pirineu

  Ultra Pirineu 2017, una cursa d'emocions.

  20 de setembre de 2017

  Penso en la meva família, ara fa una estona que no veig ni a la Ruth, ni a l'Ester, ni al Pau ni a la Valèria, la meva dona tampoc està. - Caram on s'haurà emportat la Leo als nens?- Comença haver hi molta gent i tot i que estem a 23 de setembre i són les 6:40 del matí, fa fred. -Segur que han anat al bar a prendre una xocolata calenta per fer temps fins a l'inici de la carrera-.

  Veig moltes cares noves, la joventut ho copa tot, quedem pocs veterans.

 • Pastanagat

  Pastanagat

  La cuina dels Bons Homes, el Pastanagat

  6 de setembre de 2017

  Els Bons Homes ens van deixar un gran llinatge darrere seu, tal és el cas, que tot i haver passat més 800 anys d'ençà que van estar per terres catalanes, encara avui dia, fem us de gran part de les seves tradicions.

  Com ja sabeu la cuina a temps dels càtars va ser molt característica de la seva forma de vida i sempre molt marcada pels productes de cada temporada.

 • Respecte per la muntanya

  Respecte per la muntanya

  Estem perdent el respecte per la muntanya?

  29 d'agost de 2017

  Les 5 advertències que has de tenir en compte abans de trepitjar aquest mitjà
   
  Abans de començar donant resposta a si respectem o no la muntanya, mirem les següents dades relacionades amb l’increment de rescats a la muntanya, només en territori català, segur que no us deixen indiferents.

 • La dona càtara

  La dona càtara

  El paper de la dona en temps dels càtars

  21 d'agost de 2017

   
  Estimat lector, aquest escrit et farà viatjar 800 anys enrere, a un temps que, segur com jo, us l’imaginareu com una època complicada, plena de guerres, traïcions entre germans, enganys entre amics, robatoris a veïns...

 • Etapa Orgeix - Comus. Camí dels Bons Homes

  Etapa Orgeix - Comus. Camí dels Bons Homes

  5 Coses que la natura pot fer per tu i no n’ets conscient.

  14 d'agost de 2017

  Per començar, aquest no serà el típic post on et direm que surtis a caminar o et recomanarem què pots fer per sentir-te millor o et preguntarem quan va ser l’última vegada que vas sortir a caminar o córrer, res d’això, aquí simplement et direm que ho facis i que surtis a buscar el teu espai verd.

 • millorhorapersortiracaminar

  millorhorapersortiracaminar

  Quina és la millor hora per sortir a caminar?

  7 d'agost de 2017

  -          El lema de la meva companya Rosa és “A caminar se surt d’hora i a partir de les 14h, sofà, “siesta”, cervesa, llibre i a esperar l’etapa de l’endemà”.

  No li falten motius per formular aquesta afirmació, ja no pel sol fet d’aprofitar el dia, que ja seria un motiu de pes, sinó que, aquesta recomanació va més enfocada a no fer passar al nostre cos un esforç innecessari.

 • camidelsbonshomes_tournatur

  camidelsbonshomes_tournatur

  El Camí dels Bons Homes a TourNatur 2017

  31 de juliol de 2017

  El Camí dels Bons Homes estarà present a la fira de TourNatur 2017 de Dusseldorf, una de les fires més importants sobre temàtica de senderisme, BTT i hiking d’europa.
   
  La fira TourNatur
  Els propers dies 1,2 i 3 de setembre el Camí dels Bons Homes, serà present a una de les fires més grans sobre temàtica de senderisme i hiking d’Europa, la TourNatur que se celebra a la ciutat alemanya de Dusseldorf.

 • Vistes des de Montsegur

  Vistes des de Montsegur

  Qui eren els Bons Homes ?

  24 de juliol de 2017

  Ho sabem realment? Per què els envolta tant de misticisme? Van existir? Càtars o Bons Homes?

  He de començar amb un rotund,: “sí, sí que van existir”. A partir d’aquí, si no anem amb compte a l’hora de parlar dels Bons Homes podem córrer el risc d’agafar una drecera que ens porti a un autèntic cul de sac.

 • Projecte NATTUR

  Projecte NATTUR

  Berguedà, Arieja i Girona s’uneixen per presentar un projecte de cooperació europea POCTEFA per impulsar el Camí dels Bons Homes i el turisme de Natura

  1 de febrer de 2017


  El Servei de Turisme de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, conjuntament amb el Consell Departamental de l’Arieja, l’Agència de Desenvolupament Turístic de l’Arieja, La universitat de Toulouse i la de Girona en col·laboració amb el Consell Comarcal de la Cerdanya, s’han unit per presentar davant la Unió Europea un dossier de projecte de millora i estructuració de l’oferta turística de Natura del territori i han superat la primera fase de selecció de tots els projectes...

 • Camí dels Bons Homes al mercat alemany

  Camí dels Bons Homes al mercat alemany

  Bona repercussió del Camí dels Bons Homes al mercat alemany!

  4 de novembre de 2016


  Enguany  des del Camí dels Bons Homes hem realitzat algunes accions al mercat alemany que estan donant els seus fruits! 

  Al juny vam acollir 8 periodistes de difrents països d'Europa; Alemanya, França, Benelux i Espanya,  amb una acció anomenada Meet the Press organitzada per l'Agència Catalana de Turisme, on varem passejar per un tram del Camí dels Bons Homes a Peguera i varem fer un tast de cuina càtara.

 • Concurs d'Instagram al Camí dels Bons Homes

  Concurs d'Instagram al Camí dels Bons Homes

  Participa al Concurs Instagram: “Ensenyan’s el Bon Home que portes dins”.

  3 d'octubre de 2016

  Podríem dir que els bons Homes eren els indignats medievals, tenien esperit crític, rebutjaven  l’opulència, la guerra i els valors feudals de l’època. Volien tornar a l’austeritat  original, la seva alimentació era sana  i només la Natura i els camins eren el seus “temples”. Ara 700 anys després molt d’aquests valors són vigents a l’actualitat i poden ressonar entre nosaltres.

 • Records del Camí dels Bons Homes

  Records del Camí dels Bons Homes

  Emporta't el teu record del Camí dels Bons Homes!

  5 de setembre de 2016


  Si t'ho has passat bé a la teva experiència a la travessa,  qué millor que portar-te a casa  un petit record d'aquestes emocions viscudes.

  Si vols tenir un souvenir del Camí dels Bons Homes,tria i remena a la nostra botigueta. Tenim imans, tasses, buffs, cantimplores, samarretes,dessuadores, gorres, llibretes i llibres, que et faran tornar a pensar en la màgia de la travessa!

  Pots comprar aquí! 

 • Viatge de premsa Meet the press

  Viatge de premsa Meet the press

  Periodistes internacionals visiten el Camí dels Bons Homes!

  19 de juny de 2016

  El passat dimecres 17 de juny vuit periodistes de diversos països;Alemanya, França, Bèlgica , Holanda i Espanya, van visitar Camí dels Bons  Homes en el marc de l’acció promocional organitzada per l’Agència Catalana de Turisme, anomenada  Meet the Press.

 • Troballes arqueològiques al Castell càtar de Castellbò

  Troballes arqueològiques al Castell càtar de Castellbò

  Troballes de gran valor històric al Castell Càtar de Castellbò

  18 de juny de 2016


  Durant aquest mes s'ha finalitzat amb èxit una intervenció arqueològica, en què s'ha localitzat tombes, fragments ceràmics i elements numismàtics, realitzat gràcies a la Diputació de Lleida i  l'Ajuntament de Montferrer i Castellbò. 

  Els treballs han permès posar al descobert diverses troballes de gran valor històric, com ara tombes, fragments ceràmics i elements numismàtics, entre d'altres.

 • Futur en Seine: festival europeu d'innovació digital

  Futur en Seine: festival europeu d'innovació digital

  Oh là la! El joc Belibasta escollit per anar a París com una de les millors pràctiques transmedia europees!!

  9 de juny de 2016


  El centre tecnològic Eurecat, com a membre del consorci Eurotransmedia, ha seleccionat el projecte de ludificació del Camí de l’Últim Càtar, entre les millors pràctiques transmedia europees.

  El projecte català participarà, dins d’una sessió  organitzada pel consorci Eurotransmedia, a “Futur en Seine”, un dels esdeveniments d’innovació digital més importants d’Europa, que el 10 de juny mostrarà a París les millors pràctiques en narrativa transmedia.

 • Cartell festival pica d estats belibasta

  Cartell festival pica d estats belibasta

  Juga una aventura novedosa seguint el rastre de l'últim càtar, al Festival de senderisme de la Pica d'Estats!

  4 de juny de 2016

  Vine i descobreix les pistes que Belibasta va deixar amagades a Àreu, troba on s'amaguen les cançons, escolta-les i trobar els missatges ocults al Camí de l'Últim Càtar.
  Quan hagis completat tot el recorregut, obtindràs les recompenses i paraules clau que-si  realitzes tots els capítols-et permetran resoldre els mots encreuats de la web de Belibasta  i guanyar premis i sorpreses.

 • Pla de Boet, Camí de l'últim càtar

  Pla de Boet, Camí de l'últim càtar

  Dinamisme primaveral i preparació de l’estiu al Camí dels Bons Homes!

  10 de maig de 2016

  Aquesta primavera s’està caracteritzant per l’activitat i dinamisme al Camí dels Bons Homes, amb accions per posar a punt la ruta diversos aspectes i preparar la temporada d’estiu del  2016.

 • Nous productes 2016 al Camí dels Bons Homes

  Nous productes 2016 al Camí dels Bons Homes

  Les agències de viatges del Camí dels Bons Homes ens ofereixen nous productes pel 2016!!

  18 de febrer de 2016


  Si no disposeu de massa temps per organitzar-vos la travessa  a peu, en BTT, a  cavall, per trams, etc,...i voleu tenir la seguretat que tota la logística està acuradament pensada, teniu a la vostra dispocisió les agències de viatges i guies  adherits al Camí dels Bons Homes. 

  Així tots aquells detalls que requereixen temps com les reserves als allotjaments de la ruta, transport de maletes, informació acurada i recolzament en general els tindreu coberts.

 • Bellver de Cerdanya

  Bellver de Cerdanya

  Nous plafons urbans al Camí dels Bons Homes

  16 de novembre de 2015

   
  Aquesta senyalització  renovada, reemplaça la que existia des de l'any 2007, i aporta un valor afegit  a la senyalització vertical i horitzontal existent a tota la ruta, amb la informació de la nova ruta recentment creada, el Camí de l'últim càtar.

 • Belibasta, el camí de l'últim càtar

  Belibasta, el camí de l'últim càtar

  Belibasta: Narració Turisme i Tecnologia

  8 d'octubre de 2015

  Projecte de ludificació transmedia  i geocatching de la ruta  “Belibasta, el Camí de l´últim Cátar”
    

  Un projecte de turisme transmèdia
   

  Tot i que històries i relats són allò que ens fa viatjar i fruir d'un lloc, la veritable ànima del desig turístic, son una dimensió, fins ara, força desaprofitada i sovint desvinculada de la pràctica real.

RSS 2.0

Registres del 1 al 20 de 22
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 ]


Envia per Email Imprimir

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 822 15 00
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com