Etapes

Full de Ruta

Itinerari circular 5:Gresolet, de la fageda a les pastures

Caminades Conscients


Desplaçant el punter a través del l'àrea de color del gràfic de desnivell veuràs la corresponent ubicació en el mapa superior. Si fas clic en qualsevol dels marges de la corba, obtindràs l'altitud exacta.


Desnivell pujada

865 m

Distància

14.4 Km

Dificultat

Mitjana

Altitut màxima

1499 m

Altitud mínima

1167 m
Descripció


 

Des del Santuari de Gresolet, un primer tram de camí entretingut per dins la màgia de la fageda de Gresolet, que a més dels arbres monumentals senyalitzats, n’hi ha molts altres faigs, avets i pins de gran embargadura dignes de fer-hi una aturada.

Tot seguit el camí s’enfila al Collell des d’on s’obre la vista va del Pedraforca (amb la seva espectacular i no tant coneguda cara nord-est al Cadinell, la Serra del Cadí i també tota la vall per on s’ha pujat. Esplèndides vistes que es mantenen durant pràcticament tota l’agradable pista per ressegueix la zona baixa de pastures del Cadí. Des de Coll de Bauma el camí baixa resseguint el torrent i de nou una magnífica fageda.

 

Senyalització:  Alterna Xarxa de Camins del Berguedà (marca groga), GR 107, GR 150, PR-C 124, Ruta Cavalls del Vent (marca taronja) i petit tram sense marques.

 

Itinerari circular 5
Descarrega't  la Guia Pas a pas l'audios que trobaràs al final de la pàgina


També pots consultar la ruta al Wikiloc

VEURE TOTEnvia per Email Imprimir


Comentaris

Explica'ns què t'ha semblat aquesta etapa?

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com