Etapes

Full de Ruta

Camí dels Bons Homes: La ruta sencera en BTT

En bicicleta / EL CAMÍ DELS BONS HOMES EN BTT: de Berga a Foix


Desplaçant el punter a través del l'àrea de color del gràfic de desnivell veuràs la corresponent ubicació en el mapa superior. Si fas clic en qualsevol dels marges de la corba, obtindràs l'altitud exacta.


Desnivell pujada

7.943 m

Desnivell baixada

8.683 m

Distància

254,66 km

Dificultat

Difícil

Altitut màxima

2.042 m

Altitud mínima

383 m
DescripcióSi has triat la modalitat de la bicicleta de muntanya per  recòrrer el Camí dels Bons Homes, pensa que és un gran repte personal  on descobriràs un país fantàstic, però alhora cal una preparació física  important i una planificació de totes les etapes, tenint molta cura dels llocs on haurem de descansar, si cal fent prèviament les reserves.


Pensa també  que estaràs circulant pels Pirineus, que els travessarem de sud a nord o a l'inrevés; això implica que s'han de superar grans desnivells i que també s'ha de comptar amb la climatologia, ja que a l'hivern és impensable poder-la fer sencera  i a la tardor s'han de tenir en compte les pluges que poden malmetre els camins.


Per fer el camí en BTT has de tenir en compte que el traçat no coincideix enterament amb el sender pedestre, el GR 107, marcat amb les marques blanques i vermelles. Sinó que hi ha variants per les bicicletes que no estan senyalitzades en el terreny, però que si estan descrites i referenciades en la topoguia per a BTT. Les etapes franceses coincideixen molt amb el sender a peu.


Normalment en les etapes on hi ha una pista i un sender, les bicis sempre van per la pista (mira el mapa del fulletó, on t'indica les variants BTT i cavalls que va per pista, i la ruta a peu que normalment va per sender).


Recomanem la topoguia del Camí dels Bons Homes específica per BTT de l'editorial Altaïr, la qual té els mapes, descripció, altituds, llibre de ruta etc, .. 

VEURE TOTEnvia per Email Imprimir

SERVEIS DE L'ETAPA

Comentaris

Explica'ns què t'ha semblat aquesta etapa?

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com