Notícies

Notícies

18 de febrer de 2016

Les agències de viatges del Camí dels Bons Homes ens ofereixen nous productes pel 2016!!


Nous productes 2016 al Camí dels Bons Homes

Nous productes 2016 al Camí dels Bons Homes



Si no disposeu de massa temps per organitzar-vos la travessa  a peu, en BTT, a  cavall, per trams, etc,...i voleu tenir la seguretat que tota la logística està acuradament pensada, teniu a la vostra dispocisió les agències de viatges i guies  adherits al Camí dels Bons Homes. 


Així tots aquells detalls que requereixen temps com les reserves als allotjaments de la ruta, transport de maletes, informació acurada i recolzament en general els tindreu coberts.


A  més a més de l'oferta que proposen als catàlegs, us poden també oferir productes fets a la carta, segons les vostres disponibilitats, rutes que poden ser guiades o autoguiades, i productes pensats per diferents públics i de diverses durades.


Enguany us expliquem les novetats que tenim, en aquest cas una experiència  de 5 dies en bicicleta, el  Camí dels Bons Homes organitzat en BTT creat per l'agència Rutes Sílvia Rovira.



Sílvia és una BTTera professional que va ser  campiona d'Espanya i subcampiona d'Europa de BTT, actualment aplica el seu coneixement fent de guia acompanyant  i organitzant rutes en BTT.


Camí dels Bons Homes en BTT



També la Sílvia  Rovira ofereix una ruta circular  creada per ella a partir del Camí dels Bons Homes, Càtars del PyrenSud, que va més enllà  del GR 107 i passa per altres indrets de les comarques de  Berguedà, Alt Urgell, Solsonès  i la comarca de Cardona.  La podeu fer tant  en  BTT com a peu.  La proposta aprofita circular comença  i acaba al Santuari de Queralt, i aprofita per unir el Santuari del Miracle del Solsonès.


Camí dels Bons Homes en BTT_ Solsonès 

 Una altra l'agència de viatges berguedana, Pedratour, s'hi dedica entre altres coses a crear amb molta cura propostes de senderisme i de turisme a la Natura,  i pel que sabem cuiden molt als seus clients.



Enguany  Pedratour, ha tret el seu Catàleg 2016, amb activitats molt atractives, on trobareu quatre productes al voltant de la nostra ruta: en primer lloc la travessa sencera el Camí  dels Bons Homes guiat amb data de sortida del 26 de juny al 5 de juliol, la segona proposta és la ruta autoguiada, que pot ser la travessa sencera o per trams, l'ofereixen durant el periode de maig a novembre a la carta segons la  vostra disponibilitat. El tercera ruta de Pedratour és la ruta autoguiada de Solsona a Gósol, una proposta més curta per les comarques del Berguedà, Alt Urgell i Solsonès, i l'última i més recent és el Camí de l'últim càtar,  molt recomanable, una ruta que segueix la petjada de Guillem Belibaste, l'últim càtar occità conegut i documentat, al seu darrer viatge per les comarques del Berguedà, Alt Urgell i Pallars Sobirà. 


CBH guiat pedratour



Una altra agència adherida al Camí dels Bons Homes és Discover Pyrenees, una empresa de Prullans que prepara unes rutes  molt cuidats i ofereix la seva ruta en sentit Nord-Sud ( Foix a Berga), té dos productes, un és la travessa Camí dels Bons Homes de nord a sud sense maletes i l'altre és una ruta de quatre dies que resegueix la Serra de Cadí de Prullans a Gósol,Per camins de càtars i Picasso.


Travessa de Montsegur a Berga_ Discover Pyrenees






A més a més aquesta agència ofereix productes familiars que combina el senderisme, els jocs i la gastronomia, de diferents durades. Tenen les propostes d'escapades de cap de setmana com Una escapada al món dels càtars, o bé una experiència d'un dia com Càtars i Déus: un dia de fantasia per la Cerdanya 



Fantasytory catars



I per per aquells moments que voleu fer una excursió d'un dia amb una persona que us acompanyi  i que doni el valor afegit de l'interpretació del territori a la vostra excursió, us recordem que també compteu amb els serveis dels guies 


Us  compartim els guies  que estàn adherits al Camí dels Bons Homes perquè podeu contactar directament amb ells: Guiatges Gamarús, Guies Cingles, Sílvia RoviraGuies de Muntanya de l'Alt Pallars 


Guies al Camí dels Bons Homes



I si amb tot això no n'hi haguès prou, a Propostes i Ofertes, podreu trobar altres tipus d'experències:   Escapada gastronòmica i tallers de Cuina dels Bons Homes,  Conèixer la vida dels pastors i ser pastor per un dia,  i l'experiències al Zoo del Pirineu per interaccionar i conèixer amb els ocells rapinyaires i la fauna de muntanya. 


Pastor 2

 Cuina  dels bons homes Zoo pirineu 2




Amb tot aquest ventall de possibilitats, esperem que gaudeixes de  la manera que vulguis de la teva pròpia experiència al Camí dels Bons Homes,  i que tinguis molt  bon Camí!! 






Comentaris

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com