Notícies

Notícies

15 d'abril de 2016

La Fundació Miranda recupera la transhumància per camins tradicionals, entre ells el Camí dels Bons Homes!


Caminant amb els cavalls

Caminant amb els cavalls


Del 2 al 7 de maig, la Fundació Miranda recupera la transhumància de primavera de la seva cinquantena de cavalls des de les finques d’Alinyà i la Vansa (Alt Urgell)  fins a casa seva, al Pla de l’Orri a prop de Sant Julià de Cerdanyola , al Berguedà.

Per primera vegada, la Fundació Miranda realitzarà la transhumància entre aquestes finques amb un nombre tant elevat d’equins, per aquest motiu, ha plantejat aquesta aventura com un producte turístic impressionant, únic, solidari i transformador entre cavalls lliures i obert a les persones que vulguin participar en aquest trajecte.

El camí es realitzarà a peu en cinc etapes i es podrà realitzar la ruta sencera o només per trams concrets. Un dels trams de  la ruta passarà pel Camí dels Bons Homes des de  recorrent la zona de Fórnols, Tuixent, Josa de Cadí, fins a Gisclareny els dies 4 i 5 de maig.  Teniu tota la programació de la ruta aquí  per si  voleu viure aquesta experiència.

A més a més, el dissabte 7 de maig, dia de l’arribada de la transhumància a la finca del Pla de l’Orri a Sant Julià de Cerdanyola, es realitzarà la Festa de la Transhumància amb música en viu, gastronomia, danses tradicionals i animació per tota la família.

Des del Camí dels Bons Homes hem donat recolzament a la Fundació Miranda, en la tria dels millors camins i planificació general de la ruta.  

A més compartim els ideals d'aquesta fundació sense ànim de lucre, amb el que respecta als prinicipis del coneixement, la comprensió i el respecte pel cavall, la terra, el medi rural i la natura, amb la finalitat de realitzar processos d’acompanyament personals, educatius i formatius amb el suport i l’energia vital dels seus cavalls que viuen en plenitud en un entorn natural privilegiat. 
Envia per Email Imprimir

Comentaris

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com