Notícies

Notícies

6 d'octubre de 2023

Millores de la senyalització horitzontal des del Refugi de Sant Jordi fins a Bellver


Repàs senyalització GR 107

Repàs senyalització GR 107


Volem explicar-te que hem acabat les feines de millores de la senyalització horitzontal del tram des del Refugi Sant Jordi  fins a  Bellver de Cerdanya.

Fa uns dies varem rebre comentaris d'alguns caminants indicant-nos que en aquest tram faltava senyalització i en alguns creauaments es podien desorientar del camí. I gràcies a la colaboració del  Parc Natural Cadí-Moixeró hem posat solució de manera  ràpida, tot i ser una feina entretinguda que s'ha de fer amb delicadesa al estar dins un entorn natural.

 

Repàs senyalització GR 107Repàs senyalització GR 107  Repàs senyalització GR 107


S'ha fet un repàs de les marques del GR 107, en els dos sentits de la marxa i posant especial atenció en encreuaments de camins que podien ser més confusos. Repàs senyalització GR 107Repàs senyalització GR 107Repàs senyalització GR 107   

Agraim molt que ens envieu els vostres comentaris de millora del camí, ens són molt útils per podre gestionae les incidències i millorar cada dia.


Ara el camí ha quedat molt ben indicat, perquè la vostra experiència a la travessa sigui la millor i que podeu caminar amb tranquil·litat!


Et compartim la info d'aquesta etapa!
Comentaris

No hi han comentaris.

Consell Regulador del Camí dels Bons Homes
Ctra C-16, km 96,2
Berga 08600
Tel. 93 8247700/ 654125696
Adreça de correu electrònic info@camidelsbonshomes.com
www.camidelsbonshomes.com